Agenda

Op woensdag 29 mei en donderdag 6 juni 2019 organiseert Marketaal creatieve workshops bij Tea(Cup)Cake!

Woensdag 29 mei 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Workshop Houtbranden, graveer je eigen persoonlijke plank!

Houtbranden, handletteren op hout. Eindelijk kun jij het ook eens proberen. Tijdens dit gezellige, creatieve uitje maak je je eigen, persoonlijke ontwerp. Dat ga je overzetten op de houten serveerplank. Met een graveerpen brand je dat in het hout. Als kadootje voor iemand die je lief is, of voor je jezelf als woondecoratie of persoonlijke serveer- of broodplank bijvoorbeeld.

Meedoen? Er zijn 8 plekken, dus stuur snel je aanmelding naar jessica@marketaalcreatief.nl. Je ontvangt een bevestiging en verdere info om lekker aan de slag te gaan op 29 mei.
Vanaf 4 personen gaat de workshop door.
Je betaalt € 24,00 incl plank, materiaalgebruik, koffie/thee en een lekkere specialiteit van Tea(Cup)Cake.

 

Donderdag 6 juni 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Workshop Reisjournaal maken, een herinnering voor het leven

De voorpret is het leukst! In deze unieke reisworkshop maak je je eigen reisdagboek. Je kunt hierin je vakantieavonturen of bijzondere reis op prachtige en persoonlijke manier vastleggen. Helemaal in jouw stijl en op jouw manier.
Een combinatie van handletteren met verschillende materialen, en andere creatieve mogelijkheden voor jouw personal touch.

Je krijgt als extraatje bijzondere inspiratie om je belevenissen (én de voorpret) op een unieke manier te beschrijven. Met allemaal reizigers bij elkaar levert het vast en zeker een oergezellige avond op!
Prijs: € 24,00 inclusief blanco notitieboek op handzaam A5-formaat (14,8 x 21 cm), materiaalgebruik, koffie/thee en een lekkere verse specialiteit van Tea(Cup)Cake!