Bakken op bestelling

Bij Tea(Cup)Cake bakken wij in eerste instantie een heerlijk Engels georiënteerd assortiment voor de theesalon. Daarnaast huist er in ons jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van de meest uiteenlopende cupcakes. Allemaal even heerlijk en een lust voor het oog!

Deze activiteiten zetten wij graag voort door cupcakes op bestelling te bakken voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan:
– Verjaardag
– Huwelijk
– Traktaties
– Babyshower
– Themafeest
– Kinderpartijtje
– Zakelijk

 
Onze kracht ligt vooral in de basis van de cupcake. Met een (natuurlijke) smaaktoevoeging of vulling zijn de cupcakes van Tea(Cup)Cake al een ware traktatie. Een passende en smakelijke decoratie maken de cupcake helemaal af. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem een kijkje in onze fotogalerij voor inspiratie!

Uiteraard kan je ook het aanbod uit de theesalon bestellen. Denk hierbij aan onze English scones, Yorkshire Tea Loaf, cakes en taarten.

Op de Magelhaensstraat is naast de theesalon en vintagewinkel ook onze professionele keuken gevestigd. Daar bakken wij ook voor de bestellingen. Indien gewenst kan Tea(Cup)Cake ook presenteerschalen, (cup)cake standaards, servies, bijpassend tafellinnen etc. verzorgen. Kom gerust een keertje langs om de mogelijkheden te bespreken! Uiteraard kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.