Bakken op bestelling

Bij Tea(Cup)Cake bakken wij in eerste instantie een heerlijk Engels georiënteerd assortiment voor de theesalon. Daarnaast huist er in ons jarenlange ervaring in het ontwikkelen en maken van de meest uiteenlopende cupcakes. Allemaal even heerlijk en een lust voor het oog!

Deze activiteiten zetten wij graag voort door cupcakes op bestelling te bakken voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan:
– Verjaardag
– Huwelijk
– Traktaties
– Babyshower
– Themafeest
– Kinderpartijtje
– Zakelijk

 
Culinaire cupcakes, waar je meteen je tanden in wil zetten, zijn onze kracht. Een heerlijke en makkelijk te serveren traktatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem een kijkje in onze fotogalerij voor inspiratie!

Uiteraard kan je ook het aanbod uit de theesalon bestellen. Denk hierbij aan onze English scones, Yorkshire Tea Loaf, cakes en taarten.

Op de Magelhaensstraat is naast de theesalon en vintagewinkel ook onze professionele keuken gevestigd. Daar bakken wij ook voor de bestellingen. Indien gewenst kan Tea(Cup)Cake ook presenteerschalen, (cup)cake standaards, servies, bijpassend tafellinnen etc. verzorgen. Kom gerust een keertje langs om de mogelijkheden te bespreken! Uiteraard kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.