Contact

Contactgegevens:
op afspraak en voor gelegenheden geopend
Haagweg 271
4812 RE Breda

Email: welcome@teacupcake.nl
Telefoon: 06-26130720

Facebook: Tea(Cup)Cake on Facebook
Instagram: teacupcakevintage

Reserveringen ontvangen we bij voorkeur telefonisch. In alle drukte komen we er niet aan toe berichten in de mail of op Facebook/Instagram direct te lezen. Het zou natuurlijk jammer zijn als we je bericht missen!
Voor onze uitgebreide Afternoon Tea (High Tea) hebben we een ruime voorbereidingstijd nodig. Graag ontvangen we je reservering in ieder geval één week van tevoren.

Bedrijfsgegevens:
KVK nummer 71834176

AVG/ Privacy wetgeving
Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor onze eigen administratie, het versturen van uw bestellingen en om reserveringen vast te leggen.
Welke rechten hebt u over uw gegevens? U kunt altijd vragen om alle persoonlijke gegevens die wij van u hebben, te wissen. Dit betreft niet de gegevens die we verplicht zijn te bewaren voor administratieve, wettelijke of veiligheidsdoeleinden.
Uw privacy bij het gebruik van deze WordPress site
Wie zijn wij? Ons website adres is: http://www.teacupcake.nl
Ingebedde inhoud van andere websites: Artikelen op deze site bevatten mogelijk ingebedde inhoud (zoals links, video’s, afbeeldingen, artikelen, etc.). Ingebedde inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, aanvullende tracking van derden insluiten en uw interactie met die ingebedde inhoud bewaken, inclusief het traceren van uw interactie met de ingebedde inhoud als u een account hebt en bent aangemeld bij die website.