Contact

Contactgegevens:
Magelhaensstraat 2
4812 RE Breda

Email: welcome@teacupcake.nl
Telefoon: 06-26130720

Facebook: Tea(Cup)Cake on Facebook
Instagram: teacupcakevintage

Reserveringen ontvangen we bij voorkeur telefonisch. In alle drukte komen we er vaak niet aan toe berichten in de mail of op Facebook/Instagram te lezen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je voor niets komt!
Voor onze uitgebreide Afternoon Tea (High Tea) hebben we een ruime voorbereidingstijd nodig. Graag ontvangen we je reservering in ieder geval één week van tevoren.

Bereikbaarheid:
De Magelhaensstraat is een zijstraatje van de Dr. Struyckenstraat, vlakbij het Dr. Struyckenplein.
Openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is Tea(Cup)Cake goed bereikbaar. Bus 4, 5 en 115 rijden vanaf treinstation Breda Centraal en stoppen vlakbij (halte Dr. Struyckenplein).
Auto:
Tea(Cup)Cake is ook met de auto goed te bereiken. Gebruik simpelweg het adres in je navigatiesysteem. In de Magelhaensstraat en de directe omgeving is parkeren gratis.

Bedrijfsgegevens:
KVK nummer 71834176

AVG/ Privacy wetgeving
Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor onze eigen administratie, het versturen van uw bestellingen en om reserveringen vast te leggen.
Welke rechten hebt u over uw gegevens? U kunt altijd vragen om alle persoonlijke gegevens die wij van u hebben, te wissen. Dit betreft niet de gegevens die we verplicht zijn te bewaren voor administratieve, wettelijke of veiligheidsdoeleinden.
Uw privacy bij het gebruik van deze WordPress site
Wie zijn wij? Ons website adres is: http://www.teacupcake.nl
Ingebedde inhoud van andere websites: Artikelen op deze site bevatten mogelijk ingebedde inhoud (zoals links, video’s, afbeeldingen, artikelen, etc.). Ingebedde inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, aanvullende tracking van derden insluiten en uw interactie met die ingebedde inhoud bewaken, inclusief het traceren van uw interactie met de ingebedde inhoud als u een account hebt en bent aangemeld bij die website.