Theesalon

Engels & huisgemaakt
De menukaart van Tea(Cup)Cake is Engels georiënteerd. Zo kan je bij ons terecht voor scones met clotted cream uit Devon en huisgemaakte jam, cupcakes en een Real English cream tea. Ook verrassen wij je graag met Yorkshire Tea Loaf of een Victoria Sponge. Alles huisgemaakt en vers!

Afternoon Tea (High Tea)
Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een High Tea. In Engeland noemt men dat een Afternoon Tea. Onze High Tea is volledig homemade en omdat we voor de voorbereiding even de tijd nodig hebben, bieden wij de High Tea alleen op reservering aan. Wil je uitgebreid genieten van Engelse zoetigheden aangevuld met finger sandwiches, hartige warme hapjes en onbeperkt thee of koffie? Neem dan contact met ons op!

Onze thee
Thee schenken wij van Betjeman & Barton. Het theehuis Betjeman & Barton is inmiddels al honderd jaar oud. De Engelsman Arthur Betjeman en de Fransman Percy Barton introduceerden destijds in Parijs de Engelse manier van theedrinken mét avontuurlijke Franse smaak. De diepgewortelde kennis en jarenlange ervaring vind je terug in de bijzondere collectie thee. Bij Tea(Cup)Cake laten we je graag kennis maken met een mooie selectie thee van Betjeman & Barton, passend bij ons menu.

De thee van Betjeman & Barton en een groot deel van de heerlijkheden die wij in de theesalon serveren kun je ook kopen om mee te nemen! Lekker voor thuis of als verrassing voor iemand anders.

FFFFris
Naast thee en koffie serveren wij in de theesalon graag een frisje dat net even anders is. Dus hebben wij gekozen voor frisdranken van Fritz, Fentimans en Fever Tree. Sapjes van Schulp en De Perelaere en Frisse limonade maken het assortiment compleet.


Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag ons naar meer informatie en wij lichten dit graag toe.