Vintagewinkel

De vintagewinkel van Tea(Cup)Cake vormt het decor van onze theesalon. Bijna het hele interieur is te koop. Vind je het kopje waaruit je drinkt mooi of zit je zo lekker op je stoeltje? Wanneer er een prijskaartje aan hangt, mag het met je mee naar huis. In de winkel ben je uiteraard ook welkom wanneer je geen gebruik maakt van de theesalon. Kijk dus snel in de agenda voor de volgende pop up theesalon!

Wekelijks trekken wij erop uit op zoek naar de mooiste vintage spullen en meubels voor de winkel. Op speciale adresjes, lokale en regionale markten struinen we uren rond voor dat perfecte theeservies uit de dertiger jaren, het schitterend geïllustreerde bordspel uit de jaren veertig of die prachtige set schalen uit de fifties.

Kortom, wij doen het speurwerk, jij hoeft enkel nog langs te komen bij Tea(Cup)Cake om te slagen voor mooie vintage items voor thuis of als uniek cadeau.

Met het voorzien in een tweede leven voor al onze prachtige vintage items dragen wij bij een aan duurzame maatschappij. Niet onbelangrijk om dat ook nog even te vermelden.