Weekend Specials

Bij Tea(Cup)Cake organiseren we regelmatig een Weekend Special. Tijdens deze bijzondere openingsdagen is het aanbod in de vintagewinkel vaak op een speciaal thema gericht en vullen wij de collectie flink aan voor extra veel keuze!

Denk bij onze Weekend Specials aan:
– Tea(Cup)Cake en/of Bygone Days Fashion pop up shop
Het aanbod van Tea(Cup)Cake en Bygone Days Fashion is tijdens deze dagen in het echt te bewonderen en te kopen. Hier slaag je voor prachtige en unieke items van bekende en minder bekende merken/ designers. Uiteraard zijn alle items van goede kwaliteit, schoon en nog in zeer goede staat.
Pop Up Theesalon
Genieten van huisgemaakte scones en taart en Betjeman en Barton thee. Of juist iets fris. Ondertussen of erna kun je in het uitgebreide vintagewinkel aanbod van Tea(Cup)Cake en Bygone Days Fashion op zoek naar mooie vondsten.
– Christmas Special
Vul jij jouw kerstboom graag met vintage kerstballen, stuur je graag een ouderwets kerstkaartje of zoek je naar een uniek kerstcadeautje? Dan moet je zeker de Christmas Special van Tea(Cup)Cake en Bygone Days Fashion bezoeken.
– Retro Dag
Flower power items uit de jaren 60 en 70 behoren niet tot de standaard collectie van Tea(Cup)Cake. Er zijn alleen zóveel mooie en leuke spullen uit het hippie tijdperk te vinden. Tijdens onze wekelijkse zoektochten kunnen wij het vaak niet laten om deze items tóch mee te nemen. En die bieden wij jou graag aan tijdens onze Retro Dag.

Wanneer? 
De data voor onze Weekend Specials vind je in de agenda.