Weekend Specials

Bij Tea(Cup)Cake organiseren wij af en toe een Weekend Special. Tijdens deze bijzondere openingsdag is het aanbod in de vintagewinkel op een speciaal thema gericht en vullen wij de collectie flink aan voor extra veel keuze!

Denk bij onze Weekend Specials aan:
– Bygone Days Fashion pop up shop
Het aanbod van Tea(Cup)Cake breiden wij op deze dag uit met een flinke hoeveelheid mooie vintage fashion items uit de collectie van ons zusje Bygone Days Fashion. Hier slaag je voor prachtige en unieke items van bekende en minder bekende merken/ designers. Uiteraard zijn alle items van goede kwaliteit, schoon en nog in zeer goede staat.
– Christmas Special
Vul jij jouw kerstboom graag met vintage kerstballen, stuur je graag een ouderwets kerstkaartje of zoek je naar een uniek kerstcadeautje? Dan moet je zeker de Christmas Special van Tea(Cup)Cake bezoeken. In december 2019 zien we je graag in de winkel!
– Retro Dag
Flower power items uit de jaren 60 en 70 behoren niet tot de standaard collectie van Tea(Cup)Cake. Er zijn alleen zóveel mooie en leuke spullen uit hippie tijdperk te vinden. Tijdens onze wekelijkse zoektochten kunnen wij het vaak niet laten om deze items tóch mee te nemen. En die bieden wij jou graag aan tijdens onze Retro Dag.

Wanneer? 
De data voor onze Weekend Specials vind je in de agenda.